Bag Just Alina

Alina Sovenko startede i 2015 Just Alina med en glæde om at designe og sy dåbs-, konfirmations-, bryllup og fest/galla kjoler af høj kvalitet til enhvers piges drøm.

Alina er fra Ukraine, men kom til Danmark i 2012. Alina er uddannet sygeplejerske, men da det ikke var muligt at forsætte som sygeplejerske i Danmark, valgte Alina at forfølge hendes passion for design og tøj ved at starte Just Alina. Alina har designet og syet tøj i mere end 30 år, og høj kvalitet for både materiale og arbejde er i fokus for kreationerne.

Alina er dansk gift og har to små børn her i Danmark – Mille og Nanna er et par af modellerne i Webshoppen. Derudover har Alina en stor pige, midt i 20’erne, som bor i Ukraine.

Just Alina designer og producere vi vores egne kjoler og kollektioner, men syer også drømme kjoler på bestilling. Se den flotte kollektion af dåbskjoler webshoppen og billeder sendt til os fra vores glade kunder i galleriet.

Med Alina’s kreative tilgang har hun bla. opfundet “Easy Click” system til dåbskjolerne, så sløjferne nemt og hurtigt kan skiftes så kjolerne passer til både drenge og piger.

Hos Just Alina er vi altid behjælpelig med rådgivning til design og materiale valg, eller tage målene til en ny drømme kjole.

Book et besøg og få en snak omkring dine ønsker og muligheder.

Velkommen hos Just Alina - eventyr kjoler til traditioner og fest

Just Alina - Content - Behind Just Alina - Ukraine
Bag Just Alina drømme kjoler dåbskjoler
Just Alina - Content - Behind Just Alina - Daughters

Bemærk! alle vores kontaktformularer er beskyttet med reCAPTCHA,
som er underlagt Googles privatlivspolitik og vilkår.