Handelsbetingelser

1. Indledning

Herunder finder du vores handelsbetingelser. Det er vigtigt, at du som kunde hos Just Alina læser, forstår og accepterer de gældende handelsvilkår. Har du spørgsmål til nogle af punkterne, er du velkommen til at kontakte os.

2. Kontakt

Handelsbetingelserne anvendes ved handel med justalina.dk som ejes og drives af:

Just Alina ApS
Galgehøj 6
DK-8700 Horsens

Telefon: +45 61 20 41 70
E-mail: support@justalina.dk
CVR nr.: 43180363

3. Aftale

3.1 Formål

Disse handelsbetingelser er et juridisk dokument der finder anvendelse ved ethvert køb på justalina.dk.

3.2 Virkning

Kundens accept af handelsbetingelserne anses for at udgøre en juridisk bindende aftale mellem Just Alina og kunden.

3.3 Ændring

Just Alina forbeholder sig retten til at ændre handelsbetingelserne til enhver tid. Ligeledes forbeholder Just Alina sig retten til at ændre betingelserne iht. ændringer i gældende lovgivning.

4. Bestilling og Betaling

Just Alina webshop har åben 24 timer i døgnet, og du kan derfor næsten altid handle hos os. Det kan se, at webshoppen er lukket. Det sker typisk i forbindelse med vedligeholdelse. Du kan handle når webshoppen er tilgængelig og du kan altid kontakt os i vores åbningstid. Vi bestræber os på at svare på alle henvendelser samme dag.

4.1 Hvem kan handle hos Just Alina

For at handle med justalina.dk skal du være fyldt 18 år og være i besiddelse af et gyldigt betalingskort, som vi accepterer i shoppen. Hvis du ikke er fyldt 18 år, kan du dog alligevel handle hos os, hvis du har indhentet din værges accept eller i øvrigt har juridisk ret til at indgå købet.

Hvis du har spørgsmål, bedes du kontakt os inden købet afsluttes.

4.2 Bestilling og Accept

Vælg de varer, du vil købe, og lægger dem i ”Indkøbskurven”. Helt frem til bestillingstidspunktet kan indholdet af indkøbskurven rettes, og du kan løbende tjekke indholdet samt prisen for varerne.

Fragt og evt. andre gebyr vil først blive udregnet umiddelbart før betaling.

Når du er klar til at bestille, klikker du på ”Gå til betaling” (eller tilsvarende). Opret dig som kunde ved at indtaste navn, adresse, e-mail og telefon/mobil nr. eller login med din eksisterende konto. Vælg betalings- og leveringsform.

Du kan ændre indhold i indkøbskurven helt frem til, du bekræfter dit køb ved at trykke på knappen ”Bestil og betal”. Herefter går din ordre videre til Just Alina.

4.3 Bekræftelse af bestillingen

Når du har bestilt en vare, modtager du en kvittering for vores modtagelse af din bestilling. Der er imidlertid først indgået en bindende aftale, når du har modtaget en ordrebekræftelse fra os.

Så snart ordren er afsendt, bliver der fremsendt en e-mail med trackingnummer. Når varerne er modtaget af dig som kunde, betragtes aftalen som værende gennemført.

4.4 Betaling

Betaling på Just Alina’s webshop kan foretages med kreditkort, MobilePay eller bankoverførelse. Faktura beløb inkl. fragt og moms betales forud for afsendelse.

Ved forudbetaling indgår beløbet på fakturaen og restbeløbet indbetales inden afsendelse.

Betaling med kreditkort pålægges ikke gebyr og beløbet hæves først ved afsendelse.

5. Forsendelse og Levering

Just Alina anvender fragtfirmaerne GLS, PostNord, DAO og Bring til levering i Danmark. Levering til Grønland, Færøerne og øvrigt udland forgår, så vidt muligt, med flytransport med PostNord.

Inden afsendelse modtager du automatisk en e-mail fra os med et trackingnummer. Pakkens bevægelse kan også følges via vores fragtbooking leverandør her.

Husk at afhente din ordre senest 14 dage efter det tidspunkt, hvor pakken er ankommet til udleveringstedet.

5.1 Leveringsomkostninger

Leveringsomkostninger betales af køber og afhænger valg af fragtfirma. Leveringsomkostningerne vil altid fremgå af totalen i Indkøbskurven eller på betalingsoversigten.

Der gratis levering i Danmark ved varekøb over dkr. 650,- for standard vare. Levering af skræddersyet vare aftales ved bestilling.

5.2 Leveringstid

Levering sker normalt indenfor 2-5 hverdage efter at bestillingen er modtaget – der skal påregnes fragttid afhængig af leveringssted og valgte fragtfirma.

Vare som ikke er på lager, vil den forventet leveringstid fremgå på varesiden. Hvis ikke andet er angivet, er den forventet leveringstid er 3-6 uger. Leveringstid på Skræddersyede beklædning aftales nærmere med Just Alina.

Just Alina er ikke ansvarlig for eventuelle tab, ekstra omkostninger eller skader, der opstår som følge af en forsinket levering.

5.3 Afhentning

Vare kan afhentes efter aftale på Just Alina’s adresse, Galgehøj 6, DK-8700 Horsens

6. Fortrydelsesret og Returnering

6.1 Fortrydelsesret

Når du handler på justalina.dk har du normalt 14 dages fortrydelsesret, hvor du kan meddele os, at du fortryder købet og derpå returnere varen til os.

Fortrydelsesretten regnes fra den dag, varen modtages eller afhentes.

Ved modtagelse, må varen undersøges og prøves på en måde, så den kan returneres i den originale emballage og uforandret stand.

Der er INGEN fortrydelsesret på skræddersyede varer, standard vare ændret efter specifikationer/ønske eller broderi.

For at gøre fortrydelsesretten gældende, skal du ved en utvetydig erklæring give os meddelelse herom senest 14 dage efter modtagelsen af varen. Du bedes udfylde returformular i webshoppen her eller kontakte os, hvis du ønsker at fortryde købet.

6.2 Returnering

Ved returnering bør du sørge for, at varerne er forsvarligt pakket ind. Du har nemlig ansvaret for pakken/varerne, indtil vi modtager den. Gem derfor postkvittering samt evt. trackingnummer.

Fortryder du købet, skal selv betale udgifterne ved tilbagelevering af varen. Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Vi forventer, at du afsender varerne hurtigst muligt efter, du har givet besked om fortrydelse, og senest 14 dage efter købet. Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen eller anden dokumentation for købet.

Vi tillader delvis returnering af varer fra en ordre. Ved delvis returnering får du kun varens købsværdi refunderet.

6.3 Tilbagebetaling

Når vi modtager varen, tjekker vi den, og du får tilbagebetalt det beløb, du har indbetalt til os ved købet.

Beløbet bliver altid overført til samme betalingsmiddel, som blev benyttet ved købet. Har du eksempelvis betalt med kort, tilbageføres købsbeløbet til det betalingskort, du brugte ved købet.

Du kan miste dit købsbeløb, helt eller delvist, hvis varens værdi er forringet. Det kan se i tilfælde hvor:

  • Du reelt har taget varen i brug.
  • Varen er blevet beskadiget, mens du havde ansvaret for den.
  • Du har håndteret varen på anden måde, end det var nødvendigt.
  • Du har ikke fulgt begrænsninger i fortrydelsesretten.

 

6.4 Retur Adresse

Hvis du fortryder købet, skal varerne tilbageleveres til:

Just Alina ApS
Galgehøj 6
DK-8700 Horsens
Danmark

7. Tolerance

De viste varebilleder af de enkelte beklædningsgenstande kan variere lidt i design og farve, alt efter computerskærmens opløsning. Farvegengivelsen bør derfor betragtes som værende vejledende. Hvis du vil se og føle materialerne er du velkommen til at besøge Just Alina.

Vores vare er håndlavet og ikke masseproduceret. Der kan derfor forekomme mindre afvigelser i farve og materiale, mellem varebilledet i webshoppen og varen du modtager. Materialet kommer overtid fra forskellige ruller og derfor kan farvenuancen variere en smule. Udgået blonder der er erstattes af lignende blonder i samme kvalitet. Skulle der anledning til spørgsmål er du naturligvis velkommen til at kontakte os.

Skræddersyede beklædning syes efter de mål, du oplyser. Hvis du vælger at få syet efter egne mål, korrigeres disse efter valgte model og aftale. Just Alina vælger den bedste løsning for hver unik beklædningsgenstand.

8. Pasformsgaranti

Just Alina tilbyder pasformsgaranti på skræddersyet beklædning.

Pasformsgarantien betyder at Just Alina juster en vare helt gratis hvis den ikke passer. Pasformsgarantien gælder kun skræddersyet produkter og opnås kun efter aftale med Just Alina.

9. Reklamation

9.1 Behandling

Når du handler hos Just Alina som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb. Det betyder, at du har 24 måneder reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få en mangelfuld vare repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af varen eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Vi anbefaler, at du reklamerer så hurtigt som mulig, og inden for 2 måneder efter fejlen blev opdaget.

Du kan reklamere ved at kontakte os på mail support@justalina.dk, telefon +45 61 20 41 70 eller ved at udfylde returformular i webshoppen her. Beskrive problemet så detaljeret som muligt og husk at vedlægge kopi af ordrebekræftelsen eller anden dokumentation for købet.

Varen skal sendes til:

Just Alina ApS
Galgehøj 6
DK-8700 Horsens
Danmark

Du skal sørge for, at varerne er forsvarligt pakket ind. Du har nemlig ansvaret for pakken, indtil vi modtager den. Gem derfor postkvittering samt evt. trackingnummer. Bemærk, vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Hvis vi ikke er istand til at identificere problemet, kan vi opkræve et beløb op til dkr. 250,- for undersøgelse af varen.

9.2 Fragtomkostninger

Er reklamationen berettiget, refunderes rimelige returfragtomkostninger. I modsat fald skal du selv afholde alle udgifter til transport, herunder vores fragtomkostninger til returnering af varen.

10. Personlige oplysninger

Just Alina er ansvarlig for alle de personoplysninger, som du videregiver til os. Læs mere om vores Privatlivspolitik her.

11. Uoverensstemmelser

Køb af varer på Just Alina ApS webshop er underkastet dansk ret, og enhver tvist afgøres af de ordinære danske domstole – retten i Horsens.

12. Andre Forbehold & Force Majeure

Vi tager forbehold for prisændringer, tastefejl og udsolgte varer.

I tilfælde af krig, naturkatastrofer, konflikter på arbejdsmarkedet, indgreb foretaget af de lokale myndigheder, udeblevne leverancer fra underleverandører, ekstra omkostninger eller lignende hændelser, der ligger uden for Just Alina’s kontrol, og hvilke vi med god grund ikke har kunnet forudse, og som forårsager, at vi ikke kan opfylde vores forpligtelser over for kunden, kan Just Alina som virksomhed ikke holdes ansvarlig for diverse forsømmelser.

Behandling af personoplysninger

I forbindelse med handel hos Just Alina ApS angives en række personoplysninger som:
  • Navn
  • Adresse
  • E-mail
  • Telefon
Disse personoplysninger behandler vi i forbindelse med ekspederingen af dit køb, da det er nødvendigt for, at vi kan opfylde vores del af aftalen samt i en efterfølgende periode på 5 år, for at overholde dansk regnskabslov. Herefter bliver oplysningerne slettet.

Datasikkerhed

I forbindelse med behandling af dine personoplysninger med henblik på opfyldelsen af aftalen, vil vi altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

Vi anvender tredjeparter til behandling af dine oplysninger. Vi har indgået databehandleraftaler med disse databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Oplysninger kan blive videregivet, i forbindelse med køb, til tredjepart transport og betaling løsninger. Ellers videregives eller sælges personlige ikke til tredjepart, medmindre dette sker i forbindelse med en omstrukturering eller et helt eller delvist salg af virksomheden. Eventuel videregivelse i sådan situation vil ske i overensstemmelse med den til enhver tid gældende persondatalovgivning.

Oplysning, indsigelse, ændring, dataportabilitet og sletning

Du kan altid kontakte os for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger vi ligger inde med.

Hvis der er fejl i vores oplysninger, kan du altid bede om at få dem rettet, så vi har de rigtige, lige som du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format (dataportabilitet).

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning.

Anmodning om oplysning, indsigelse, ændring, dataportabilitet eller sletning af personligedata skal ske skriftligt til support@justalina.dk.

Du kan også se og rette dine oplysninger fra vores Kunde Center.

Dine oplysninger vil blive slettet 5 år efter, at dit køb på Just Alina ApS er gennemført.

Hvis du ønsker at klage over Just Alina ApS’s behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet, på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefonnr. +45 33 19 32 00 eller e-mail adressen dt@datatilsynet.dk.

Bemærk! alle vores kontaktformularer er beskyttet med reCAPTCHA,
som er underlagt Googles privatlivspolitik og vilkår.

Størrelsesguide

Alder 1-2 mdr 2-4 mdr 4-6 mdr 6-9 mdr 9-12 mdr
Størrelse/Højde (cm) 56 62 68 74 80
Vægt (kg) 3-5 5-7 7-9 9-10 10-12
Brystvidde (cm) 41 43 45 47 49
Taljevide (cm) 40 42 44 46 49
Hoftevide (cm) 42 44 46 48 52
Hoved omkreds (cm) 48-50 48-50 48-50 48-50 48-50
Håndlængde (cm) <11 <11 <11 <11 <11
Alder 1-1½ år 1½-2 år 2-3 år
Størrelse/Højde (cm) 86 92 98
Vægt (kg) 10-12 12 12-14
Brystvidde (cm) 41 53 55
Taljevide (cm) 49 50 51
Hoftevide (cm) 52 54 58
Hoved omkreds (cm) 48-50 50-52 50-53
Håndlængde (cm) <11 11-12 11-12

Alder 3-4 år 4-5 år 5-6 år 7-8 år 9-10 år 11-12 år
Størrelse/Højde (cm) 98-104 104-110 110-116 122-128 134-140 146-152
Vægt (kg) 16-18 18-20 20-22 25-28 31-34 35-49
Brystvidde (cm) 56 57 58 64 70 76
Taljevide (cm) 54 55 56 58 62 66
Hoftevide (cm) 60 62 64 68 75 85
Hoved omkreds (cm) 51-54 52-54 52-54 54-56 54-56 54-56
Håndlængde (cm) 11-12 12-13 12-13 13-14 13-14 13-14

Guiden bruges vejledende til at finde den rigtige størrelse på dit barn.