Cookie Politik

Om denne cookiepolitik

Denne cookiepolitik forklarer, hvad cookies er, og hvordan vi bruger dem, hvilke typer cookies vi bruger, dvs. de oplysninger, vi indsamler ved hjælp af cookies, og hvordan disse oplysninger bruges, og hvordan man kontrollerer cookie-præferencerne. For yderligere information om, hvordan vi bruger, opbevarer og holder dine personlige data sikre, se vores privatlivspolitik.

Du kan til enhver tid ændre eller trække dit samtykke tilbage fra Cookie-erklæringen på vores hjemmeside Lær mere om, hvem vi er, hvordan du kan kontakte os, og hvordan vi behandler personoplysninger i vores privatlivspolitik.
Dit samtykke gælder for følgende domæner: justalina.dk

Hvad er cookies ?

Cookies er små tekstfiler, der bruges til at gemme små stykker information. De gemmes på din enhed, når hjemmesiden indlæses i din browser. Disse cookies hjælper os med at få hjemmesiden til at fungere ordentligt, gøre den mere sikker, give en bedre brugeroplevelse og forstå, hvordan hjemmesiden fungerer og analysere, hvad der virker, og hvor den skal forbedres.

Hvordan bruger vi cookies ?

Som de fleste af onlinetjenesterne bruger vores hjemmeside førsteparts- og tredjepartscookies til flere formål. Førstepartscookies er for det meste nødvendige for, at hjemmesiden fungerer på den rigtige måde, og de indsamler ingen af dine personligt identificerbare data.

De tredjepartscookies, der bruges på vores hjemmeside, er hovedsageligt til at forstå, hvordan hjemmesiden fungerer, hvordan du interagerer med vores hjemmeside, holde vores tjenester sikre, levere annoncer, der er relevante for dig, og alt i alt give dig en bedre og forbedret bruger opleve og hjælpe med at fremskynde dine fremtidige interaktioner med vores hjemmeside.

Hvilke typer cookies bruger vi ?

Vigtigt: Nogle cookies er essentielle for, at du kan opleve den fulde funktionalitet af vores side. De giver os mulighed for at opretholde brugersessioner og forhindre sikkerhedstrusler. De indsamler eller opbevarer ingen personlige oplysninger. For eksempel giver disse cookies dig mulighed for at logge ind på din konto og tilføje produkter til din indkøbskurv og betale sikkert.

Statistik: Disse cookies gemmer oplysninger som antallet af besøgende på hjemmesiden, antallet af unikke besøgende, hvilke sider på hjemmesiden der er blevet besøgt, kilden til besøget osv. Disse data hjælper os med at forstå og analysere hvor godt hjemmesiden klarer sig og hvor det trænger til forbedring.

Marketing: Vores hjemmeside viser annoncer. Disse cookies bruges til at tilpasse de annoncer, vi viser til dig, så de er meningsfulde for dig. Disse cookies hjælper os også med at holde styr på effektiviteten af disse annoncekampagner.
Oplysningerne gemt i disse cookies kan også blive brugt af tredjeparts annonceudbydere til også at vise dig annoncer på andre websteder i browseren.

Funktionel: Disse er de cookies, der hjælper visse ikke-væsentlige funktioner på vores hjemmeside. Disse funktioner omfatter indlejring af indhold som videoer eller deling af indhold på webstedet på sociale medieplatforme.

Præferencer: Disse cookies hjælper os med at gemme dine indstillinger og browserpræferencer som sprogpræferencer, så du får en bedre og effektiv oplevelse ved fremtidige besøg på hjemmesiden.

Nedenstående liste beskriver de cookies, der bruges på vores hjemmeside.

CookieBeskrivelse
CONSENTYouTube sets this cookie via embedded youtube-videos and registers anonymous statistical data.
cookielawinfo-checkbox-advertisementSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the “Advertisement” category .
cookielawinfo-checkbox-analyticsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category “Analytics”.
cookielawinfo-checkbox-functionalThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category “Functional”.
cookielawinfo-checkbox-necessaryThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category “Necessary”.
cookielawinfo-checkbox-othersThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category “Other.
cookielawinfo-checkbox-performanceThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category “Performance”.
CookieLawInfoConsentRecords the default button state of the corresponding category & the status of CCPA. It works only in coordination with the primary cookie.
elementorThis cookie is used by the website’s WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website’s content in real-time.
viewed_cookie_policyThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
VISITOR_INFO1_LIVEA cookie set by YouTube to measure bandwidth that determines whether the user gets the new or old player interface.
YSCYSC cookie is set by Youtube and is used to track the views of embedded videos on Youtube pages.
yt-remote-connected-devicesYouTube sets this cookie to store the video preferences of the user using embedded YouTube video.
yt-remote-device-idYouTube sets this cookie to store the video preferences of the user using embedded YouTube video.
yt.innertube::nextIdThis cookie, set by YouTube, registers a unique ID to store data on what videos from YouTube the user has seen.
yt.innertube::requestsThis cookie, set by YouTube, registers a unique ID to store data on what videos from YouTube the user has seen.

Hvordan kan jeg kontrollere cookie-præferencerne ?

Hvis du beslutter dig for at ændre dine præferencer senere gennem din browsersession, kan du klikke på fanen “Privatlivs- og cookiepolitik” på din skærm. Dette vil vise samtykkemeddelelsen igen, så du kan ændre dine præferencer eller helt trække dit samtykke tilbage.

Ud over dette tilbyder forskellige browsere forskellige metoder til at blokere og slette cookies, der bruges af websteder. Du kan ændre indstillingerne i din browser for at blokere/slette cookies. For at finde ud af mere om, hvordan du administrerer og sletter cookies, besøg wikipedia.org, www.allaboutcookies.org.

Behandling af personoplysninger

I forbindelse med handel hos Just Alina ApS angives en række personoplysninger som:
  • Navn
  • Adresse
  • E-mail
  • Telefon
Disse personoplysninger behandler vi i forbindelse med ekspederingen af dit køb, da det er nødvendigt for, at vi kan opfylde vores del af aftalen samt i en efterfølgende periode på 5 år, for at overholde dansk regnskabslov. Herefter bliver oplysningerne slettet.

Datasikkerhed

I forbindelse med behandling af dine personoplysninger med henblik på opfyldelsen af aftalen, vil vi altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

Vi anvender tredjeparter til behandling af dine oplysninger. Vi har indgået databehandleraftaler med disse databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Oplysninger kan blive videregivet, i forbindelse med køb, til tredjepart transport og betaling løsninger. Ellers videregives eller sælges personlige ikke til tredjepart, medmindre dette sker i forbindelse med en omstrukturering eller et helt eller delvist salg af virksomheden. Eventuel videregivelse i sådan situation vil ske i overensstemmelse med den til enhver tid gældende persondatalovgivning.

Oplysning, indsigelse, ændring, dataportabilitet og sletning

Du kan altid kontakte os for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger vi ligger inde med.

Hvis der er fejl i vores oplysninger, kan du altid bede om at få dem rettet, så vi har de rigtige, lige som du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format (dataportabilitet).

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning.

Anmodning om oplysning, indsigelse, ændring, dataportabilitet eller sletning af personligedata skal ske skriftligt til support@justalina.dk.

Du kan også se og rette dine oplysninger fra vores Kunde Center.

Dine oplysninger vil blive slettet 5 år efter, at dit køb på Just Alina ApS er gennemført.

Hvis du ønsker at klage over Just Alina ApS’s behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet, på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefonnr. +45 33 19 32 00 eller e-mail adressen dt@datatilsynet.dk.

Bemærk! alle vores kontaktformularer er beskyttet med reCAPTCHA,
som er underlagt Googles privatlivspolitik og vilkår.

Størrelsesguide

Alder 1-2 mdr 2-4 mdr 4-6 mdr 6-9 mdr 9-12 mdr
Størrelse/Højde (cm) 56 62 68 74 80
Vægt (kg) 3-5 5-7 7-9 9-10 10-12
Brystvidde (cm) 41 43 45 47 49
Taljevide (cm) 40 42 44 46 49
Hoftevide (cm) 42 44 46 48 52
Hoved omkreds (cm) 48-50 48-50 48-50 48-50 48-50
Håndlængde (cm) <11 <11 <11 <11 <11
Alder 1-1½ år 1½-2 år 2-3 år
Størrelse/Højde (cm) 86 92 98
Vægt (kg) 10-12 12 12-14
Brystvidde (cm) 41 53 55
Taljevide (cm) 49 50 51
Hoftevide (cm) 52 54 58
Hoved omkreds (cm) 48-50 50-52 50-53
Håndlængde (cm) <11 11-12 11-12

Alder 3-4 år 4-5 år 5-6 år 7-8 år 9-10 år 11-12 år
Størrelse/Højde (cm) 98-104 104-110 110-116 122-128 134-140 146-152
Vægt (kg) 16-18 18-20 20-22 25-28 31-34 35-49
Brystvidde (cm) 56 57 58 64 70 76
Taljevide (cm) 54 55 56 58 62 66
Hoftevide (cm) 60 62 64 68 75 85
Hoved omkreds (cm) 51-54 52-54 52-54 54-56 54-56 54-56
Håndlængde (cm) 11-12 12-13 12-13 13-14 13-14 13-14

Guiden bruges vejledende til at finde den rigtige størrelse på dit barn.