Spørgsmål og Svar

Dåbskjoler
Kan sløjfen skiftes?

På de fleste dåbskjoler kan man selv vælge farven på sløjfen. Med Just Alinas sløjfe system kan man nemt skifte den med netop den farve eller model man ønsker.


Hvilke sløjfe farver kan man vælge?

Vores sløjfe kollektion kan findes her

Findes den ønskede farve ikke i vores kollektion, kan vi formentlig fremskaffe farven (skriv eller ring til os, og vi prøver at finde en løsning). Der skal minimum tillægges 2-3 dages ekstra leveringstid ved fremskaffelse af bestillings farver til sløjfen.


Hvor lange er dåbskjolerne?

Just Alinas dåbskjoler måler fra skulderen 65, 70, 95, 100, 120 eller 125 cm


Skræddersyet
Kan man lave ændringer på vare i butikken?

Mange af butikkens vare kan der laves ændringer til. Ændringer aftales nærmere ved bestilling og håndteres som bestilling af specialfremstillet beklædning - læs mere under bestilling i Handelsbetingelserne


Hvorfor skal man betalt forud for skræddersyet/speciel fremstilling? 

Man betaler forud for at dække indkøb af de materialer som man har ønsket til sit design. Hvis ordren ikke gennemføres tilbage betales forud betalingen IKKE.


Vaskeanvisninger
Hvordan skal kjoler og dragter vaskes fra Just Alina?

Alle kjoler og dragter hos Just Alina skal behandles skånsomt når de skal rengøres.

Vask

Det anbefales at vakse tøjet i hånden. Hvis tøjet vaskes i vaskemaskinen, så skal det gøres på ekstra skånsomt program. Det anbefales at ligge tøjet i en tøjpose når det vaskes i vaskemaskinen.

Hårdbånd kan nu elastik båndet vaskes - dekorationer kan ikke vaskes.

Tørring

Det anbefales at tørre tøjet ved at placere det på et blødt håndklæde eller tilsvarende (som ikke smitter farve af). Når tøjet er helt tørt hænges det op på en bøjle.

Strygning

Strygning anbefales at gøre ved en prik (110 grader) og max to prikker (150 grader).

Rens

Ved rensning af tøjet skal det gøres med skåne rensning.

Afblegning

Der må ikke anvendes blegemiddel på tøjet.

Just Alina washing instructions.jpg


Betaling
Hvilke betalings muligheder har man i shoppen

Hos Just Alina kan man betale med kredit kort, MobilePay, bank overførelse eller kontant.

Kredit kortene Dankort, VISA og MasterCard kan benyttes. Betalingerne sker via QuickPay og betalingen bliver først hævet når varen afsendes. Just Alina har ikke mulighed for at tage MasterCard Debit kortet.

MobilePay kan benyttes til mobil nr. 50659. Shop betaling er ikke direkte integreret med MobilePay, så derfor skal man selv indtaste beløb og mobil nr. Når MobilePay betalingen er godkendt afsendes varen.

Bank overførelse kan se til Arbejdernes Landsbank på reg. 5370 konto 0000321955 - Skriv ordre nr. i overførelses teksten eller aftal betalingen med Just Alina. Det anbefales at lave en "straks overførelse" eller kan der gå 2-3 hverdage før betalingen kan godkendes. Når betalingen er godkendt afsendes varen.

Ved afhentning på vores adresse kan der betales kontant.

Just Alina Card Payment Just Alina MobilePay Just Alina Bank Transfer Just Alina Cash


Er det muligt at lave rate betalinger?

På skræddersyet vare kan man vælge at betale med en betalingsplan hvor der som standard forudbetales 20% ved order afgivelse og det resterende inden afsendelse. Betalingsplanen administreres via Min Side og der sendes en mail med betalingslink når betaling er til forfald. Annulleres en order på skræddersyet vare tilbage betales det forudbetalt beløb IKKE.

Kontakt Just Alina hvis du ønsker yderligere information omkring vores model for betalingsplaner.


Levering
Hvilke lande kan der sendes vare til?

Hos Just Alina kan vi sende vare til følgende lande:

Danmark

Øvrig Skandinavien

Finland

Island

Sverige

EU

Tyskland

Storbritannien

Uden for EU

Færøerne

Grønland

Norge

Rusland

Ukraine

USA

OBS: Ved oprettelse af adresse er det vigtigt at vælge det rigtige land - herved bliver der oplyst korrekt forsendelses metoder og priser.


Hvilke leverings firmaer benyttes?

Just Alina benytter som standard DAO, GLS, PostNord og DHL som transportører. Til forsendelser uden for EU benyttes PostNord.

Når forsendelsen er oprettet sendes en mail med forsendelses information. Pakken kan følges via Track and Trace - find forsendelses nr. og T&T URL på ordren under Min Side.

Til værdi forsendelser, så som skræddersyet kjoler, anbefales at benytte DHL som transportør. DHL levere dør til dør og derfor betragtes som den mest sikre forsendelses form. Læs mere omkring DHL levering former her - DHL service guide kan findes her


Sende vare retur

Just Alina tilbyder fuld retur- og ombytningsret, hvilket vil sige, at du kan ombytte din vare eller fortryde dit køb inden 14 dage.
 
Alt du skal gøre er at sende varen retur sammen med en seddel, som beskriver hvad du i stedet ønsker.
Dette kan for eksempel være ombytning til anden vare, bytte til større/mindre størrelse, returnering af penge eller andet.

Du skal selv afholde de direkte udgifter/fragt i forbindelse med tilbagelevering af varerne.
Har du købt en forkert størrelse, skal du selv betale fragten retur, men vi betaler fremsendelsen af den nye størrelse.
Alle returvarer skal til vores adresse Galgehøj 6, 8700 Horsens.

Du kan købe en retur label her